Hej

Imorgon är det sista dagen på jobbet! SISTA DAGEN!! :D Känns helt overkligt. De här fyra veckorna har gått så otroligt fort! Tack och lov! Sen är det några dagars lov innan kära skolan börjar igen. Men nu tänker vi inte på det, eftersom det snart är sista dagarna på lovet och dom ska verkligen vara lov-iga! Sådeså! :)

Imorgon kommer även pojkarna från stövelns land. Det kommer bli stressigt att åka och möta dom direkt från jobbet, men eftersom jag har en känsla av att vi sommarjobbare får sluta ganska tidigt, så tror jag att det ordnar sig ändå :)

Ikväll kommer Bertie hem! Har inte sett henne på jättelänge!! Saknar sommarkvällarna i Finland förra året.. När Vaari fortarande levde och vi bara va :) Sov i lilla kolmioaitta, cyklade runt, plockade jordgubbar, klippte gräsmattor, klappade kossor och badade nakna i ån.. Men sist men inte minst! Slösade våra pengar på buss + båtresa hem, för att bilen skulle ta en dag extra att laga.. Borta bra men hemma bäst va? Det beror iallafall på vem som är hemma och väntar tror jag..

Och älsklingen är fortfarande ute till havs och seglar. Konstigt. Att Östersjön är ett hav liksom. Antingen så var han som namngav "sjön" full av humor eller bara dum i huvudet.

Såhär ser kvällens schema ut:
- Skriva klart
- Sätta på musik
- Rensa min garderob
- Städa mitt rum (viktigast är skrivbordet..)
- Kolla på One Tree Hill
- Kolla på Veronica Mars
- SOVA


Igår gick jag och la mig tidigt.. Tjugo över sju la jag på luren och la huvudet på kudden. Halv åtta sov jag. Och det kändes på morgonen att jag hade fått sova ut! Var knappt trött alls :) Fast sen påväg till jobbet och på jobbet smög sig tröttheten tillbaka.. Sakta men säkert..

Så nu ska jag sätta på musik, och sedan rensa min garderob!

Kommentarer
Postat av: janika

Hoppas ni har det kul med italienarna!
kramar

2007-08-11 @ 19:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0