Kallt.

Igår var det snorhalt. Idag är det slask.

Idag ska vi göra pepparkaksdeg! :D Och på söndag ska det bakas pepparkakor och pepparkakshus!! :D

Meh..

Nu har de blockat bilddagboken också. Min favoritsida juh.. :/

Fredag.

Nu är det äntligen fredag. Och denhär veckan har gått hur fort som helst känns det som! Jag har fortfarande inte hunnit lägga in fler bilder i bilddagboken från Italien, men det kommer.. Kanske imorgon :)

Idag har jag ingenting planerat. Liksom imorgon, och iövermorgon. Det känns som det kommer att bli en supertrist helg, men jag ska göra vad jag kan för att motverka det. Idag ska jag städa hade jag tänkt. (ja vilket bra sätt att motverka tråkighet, tänker du) Men man trivs bättre om det är rent. Sådeså..! Eller nåt..

Det är kallt ute, men jag har det varmt och skönt i mina nya vinterkläder.

Nu ska jag nog hem. Och göra nåt skitkul.

Kallt

Nu sitter jag i skolan. Har precis skrivit det nationella provet i svenska B. Känns skönt att ha det överstökat, men det är nog allt.

Igår köpte jag en ny jacka. Och jag har alltid tur när jag köper sånt (vintergrejer) känns det som. Förra året snöade det dagen efter att jag köpt min mössa. Och idag snöar det :D Det har snöat hela morgonen, och det kommer fortfarande små vita saker från himlen. Nu behövs bara skor, sen är jag ordentligt rustad inför vintern. Orkar inte att mina fötter ska få frysa denna vinter också. Så idag ska jag och Mats kanske ut o sko-leta (wohoo, killars favoritsyssla!!) Fast då får vi vara snabba, han har körlektion klockan tre..

Ja, jag ska skriva om Italien. Visst, ni (de två som läser min blogg typ..) har säkert glömt att jag var där och är fullkomligt ointresserade av resan, MEN jag ska skriva iallafall. Sen när jag får ork :)

Mina ögon är trötta. De orkar knappt hålla sig öppna. Skulle bara vilja hem och sova, egentligen. Men jag vill också hitta skor. Fast jag har egentligen inte pengar till skor.. men men..

Äsch. Nu blir jag utslängd. :(

RSS 2.0