Kallt

Nu sitter jag i skolan. Har precis skrivit det nationella provet i svenska B. Känns skönt att ha det överstökat, men det är nog allt.

Igår köpte jag en ny jacka. Och jag har alltid tur när jag köper sånt (vintergrejer) känns det som. Förra året snöade det dagen efter att jag köpt min mössa. Och idag snöar det :D Det har snöat hela morgonen, och det kommer fortfarande små vita saker från himlen. Nu behövs bara skor, sen är jag ordentligt rustad inför vintern. Orkar inte att mina fötter ska få frysa denna vinter också. Så idag ska jag och Mats kanske ut o sko-leta (wohoo, killars favoritsyssla!!) Fast då får vi vara snabba, han har körlektion klockan tre..

Ja, jag ska skriva om Italien. Visst, ni (de två som läser min blogg typ..) har säkert glömt att jag var där och är fullkomligt ointresserade av resan, MEN jag ska skriva iallafall. Sen när jag får ork :)

Mina ögon är trötta. De orkar knappt hålla sig öppna. Skulle bara vilja hem och sova, egentligen. Men jag vill också hitta skor. Fast jag har egentligen inte pengar till skor.. men men..

Äsch. Nu blir jag utslängd. :(

Kommentarer
Postat av: jassu

Jag läser gärna om Italien!
Kramar

2007-11-13 @ 17:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0