Brist på rubriker..

Uppför alla trappor. Plingar på dörren. Ingen öppnar. Börjar gräva efter nycklarna. Inte i de små facken. Inte i stora facket. Inte i högra fickan. Längst ner i vänstra fickan. Låsa upp. Öppna. "Hallåå?". Tystnad. YES! Ingen är hemma! That's heaven!

Kom precis hem. Har varit med Ida när hon övningskörde med sin pappa, hennes uppkörning närmar sig.. :) Hon kör bra tycker jag, så jag ska hålla tummarna på lördag! Vi var och körde runt om Farsta, där själva uppkörningen kommer att äga rum, och sedan genom Älta och hem.

Skoldagen var tråkig. Webbdesignsprov och medicinsk grundkurs. Blä och blä. Efter skolan åkte Ida och jag in till stan. Vill hitta någon som kan laga min mp3! Frågade på teknikmagasinet, och de sa att jag skulle fråga på Siba/Onoff vart man kan laga. Och eventuellt om garantin fortfarande gäller. Men eftersom jag varken vet när jag köpte den, eller har kvittot kvar så är det nog ingen lösning... Jag vill bara att den ska funka :( Det är min favorit-mp3. (felet med den är att en grej inuti (under play-knappen) har lossnat och måste lödas fast igen. Om den inte är där kan man inte trycka ner play-knappen, eller snarare - det händer inget när man trycker ner play-knappen..)
Elva dagar kvar.

Kommentarer
Postat av: Lars

Farsta.. behövs någon kartläsare? ;) Men faktiskt, känslan över att öppna dörren och känna att ingen är hemma är oslagbar.

2007-10-18 @ 00:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0