Helg.

Söndagkväll. Så var denhär helgen också över. Men inte utan att sätta några spår, som vissa andra helger gör. Det här har varit den bästa helgen på länge!

Fredag:
Blev försenad till skolan på grund att av tunnelbanan var försenad.. Sånt kan man ju inte göra så mycket åt.. :) Sedan var jag i skolan en stund och sedan gick jag hem. Mormor ringde och sa att jag hade fått post från Oklahoma, så jag åkte dit och hämtade den :) (Ja, jag åkte.. Var så himla trött alltså!) Sen vilade jag en stund och vaknade lagom till Idol :) Såg inte sista delen, för nördig som jag är kollade jag på One tree hill. Men jag vet ändå att Gathania åkte ut. Det var bra, för trots att Sam inte är bra alls var han bättre än henne ikväll. Jag röstade på Andreas.. hihi..

Lördag: (den 20e <3) 
Vaknade tidigt. Kollade lite på Lilla huset på prärien, det var så länge sen jag såg det! :D Måste börja gå upp halv sju varje lördag :) Sedan hoppade jag i badet och åkte för att hämta Ida. Vi åkte mot Farsta, uppkörningsdags. "Det gick bra, men inte tillräckligt bra" som vi sa :) Bättre nästa gång! :D Sedan valsade (snarare vilsade..) vi runt om Farsta i hopp om att vi skulle hitta hem. Vi kom till Farsta centrum och kikade lite i klädbutiker och hamnade på McDonalds. Sedan åkte vi hemåt. När vi väl var hemma var klockan inte alls mycket. En vanlig lördag hade vi inte ens stigit upp. 
   Sedan åkte jag mot Mats. Vi åkte och handlade och jag köpte en ny mp3!! Och en bok, "Italienska på resan". Mp3n var en rätt så billig sak från Clas Ohlsson. Med batteri, och radio! Skönt, så slipper man ha en dator för att ladda :) Sedan åkte vi hem till Mats och lagade pizza och såg Shrek 3. Det var en riktigt mysig kväll!! (trots min onda mage)

Söndag:
Gick upp ganska så sent.. Hade fortfarande ont i magen, så jag låg kvar en stund extra. Alltså, jag tycker synd om 'alla' som någon gång blir tvugna att väcka mig. Det är inte en trevlig pia man får handskas med då.. :P Men iallafall.. Upp. Frukost. Gott! Jag som var så hungrig! Underbar frukost! <3 Sedan var det inte så mycket av dagen kvar.. Hem, via apoteket i Centralen. När jag väl stod i kön märkte jag att jag inte hade min plånbok med mig. Typiskt. Då var det bara att åka hem. Hemma var maten klar, tacos, MUMS! Och sedan bara slapp vid datorn, typ. Vid sidan av tal-förberedelser. Usch. Snart är det film på trean, Spanglish. Vet inte om jag ska se den. Jag ville se den förut, men den verkar inte så särskilt bra. Och jag har NK-frågor att svara på.. Hmm...

Det var min helg det.


Kommentarer
Postat av: Janika

åh vad mysigt...!
Själv har jag lyckats att se Hairspray - musikalen med John Travolta där han spelar mamma till en knubbig flicka som vill vara känd dansare i ett program.... och nu ska jag se på MrBean Holiday.
Jag har haft konstigt ont i njurarna (ja, faktiskt!) - och självmedicinerat mig med öl; vilket ska tydligen vara bra för det...
Pussar o kramar! Löv juu!

2007-10-22 @ 06:29:51
Postat av: Janika

dessutom - så fick jag present av min man: tandblekningskit.... inte tandblekning-skit, utan tandbleknings-kit. ;) hihi
Ska det betyda nåt?
Hur som helst ... mina tänder ilar nu pga det.

2007-10-22 @ 06:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0