4 september 2007

Nu sitter jag i skolan. Läraren har inte kommit än, och kommer inte komma på ett tag.. Så det är sådär lugnt och skönt..

Nu har jag alltså flyttat! Och det känns.. ja, vad ska man säga. Det är skönt, men man saknar kanske ändå lite hem. Hem till tv:n och datorn :P Sen när jag har hittat en skärm ska Mats flytta sin dator till mig, så då kanske det blir lite mindre långtråkigt.. Visserligen kommer jag inte ha internet då, men jag köpte ett usb-minne igår, så med den kan man ju ändå blogga och så :) Så skriver jag hemma, och lägger in det i bloggen i skolan :)

Igår var jag och älsklingen på Ikea. :) Det var ganska kul! Jag hade tänkt att inte köpa något alls, men när vi såg att bambu-grenen bara kostade 9 kronor och en söt vas för 5, så kunde jag inte riktigt lämna dem på hyllan.. Sen gick vi till Heron City. Vi lekte med fontänerna och åt på Gyllene Måsen. (Jag har alltid tänkt att det är på Heron City som Andy och hans mamma åker till i Toy story...) Sen inhandlade jag mig mitt usb-minne ;) 89kr, inte så dyrt tyckte jag.. (för 1gb)

Ikväll är det dags för idol! Tack och lov är den på fyran, en av dom tre kanaler jag har.. Så det ska bli kul :)
Och idag ska jag kanske åka med mamma och handla, vet inte om jag ska köpa nåt, men man får kanske köra dit och hem :) Väntar fortfarande på brevet från vägverket så att jag kan boka uppkörning via internet. Vill bara ha det där rosa kortet!Lite bilder från när vi var på Grönan (Jag, Johan, Ida och Inez)
:)

Kommentarer
Postat av: Theo

Aww jag vill också flytta hemifrån...men man kanske borde bli 18 och skaffa jobb först, Btw du borde ha inflyttnings fest snart så du kan få inflyttnings presenter ;D

2007-09-04 @ 18:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0