Barnmat

Nu är jag i Finland. Sitter på övervåningen hemma hos min moster och skriver i min lilla blogg. Jag har precis visat Janika hur man laddar ner, och nu återstår problemet hur man bränner till dvd. Ja, fast det kan inte jag hjälpa henne med.. Så mycket vet jag :P Så om du är sugen på att skriva en utförlig beskrivning på hur två blonda tjejer ska bränna till dvd, är det bara att maila!

Idag vaknade vi vid tolvtiden. Känns alldelles för sent på nåt sätt. Vi åt frukost och jag hoppade in i duschen. När vi var klara gick vi in till staden. Det var meningen att vi skulle träna men min hals mådde alldelles hemskt :( Så vi skippade det. Den mår lite bättre nu, men det gör fortfarande ont.

Vi gick runt i halpa halli och tittade på roliga saker! Jag provade lite kläder, och det slutade med att jag köpte en klänning. Jag såg även lite intressanta present-tips ;) Och vi köpte också en tub med ansiktsmask som vi ska leka med imorgonkväll! Hihi, då ska vi vara sådär jättetjejiga.. :)

Om två timmar ungefär ska vi hem till mormor och morfar och äta middag. Jag frågade Janika vad hon trodde att vi skulle få att äta, hon suckade och sa "makaroonilaatikko". "Det lagar mormor alltid när det kommer barn som ska äta" med 'barn' menade hon mig. Så kom vi fram till att om det blir makaronlåda, så ser de fortfarande mig som ett barn. MEN om det inte blir det så är jag vuxen! :D Vet inte vad jag hoppas på, makaronlåda skulle sitta ganska fint nu..... Men man kan ju inte vara ett barn för alltid ;)

Nu ska jag gå och beundra min nyinköpta klänning lite, och sen kanske lägga mig och läsa min bok :)

Kramar till min sötnos och Ida <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0