Haapajärvi, here I come

Som jag skrev tidigare i bloggen så har backen varit fylld med pissmyror några dagar nu. (nej, blogginlägget finns inte. För precis när jag klikkade på 'spara och publicera' så loggades jag ut, såklart. It's just my luck..) Men idag när jag kom hem från skolan så var det inga pissmyror som sprang kors och tvärs över trottoaren. Det var bara svarta prickar, som stod still. Sen efter en stunds letande hittade jag en stackare som gick runt bland sina ihjältrampade kompisar. Jag tyckte lite synd om honom.

När jag kom hem gick jag nästan raka vägen till min säng. Sov bort dagen kan man säga. Åh, vad det är skönt att gå och lägga sig efter att man har varit vaken! Man bara njuter..

Imorgon ska jag åka båt. Alldelles själv för första gången. Ska bli lite spännande, men jag är rädd för att det kommer bli fruktansvärt långtråkigt. Bussresan går nog bra, då har man ju iallafall ett fönster att titta ut genom och titta på landskapen. Om det inte kommer nån tjock gubbe som luktar svett och sätter sig brevid mig, då blir jag lite besviken. Sen kommer min käre kusin och moster och hämtar mig, och vi åker bil i nån timma. SEN är jag framme! Ganska lång resa dedär..

Håll tummarna för att båten inte sjunker, och att bussen inte kör ner i diket!

Jag ska upp om fyra timmar. Kul. Det var nog allt från mig här från svenska sidan.

"tää on liian suuri city
tää ei mennyt niinkuin piti
taidan lähtee tästa maalle takaisin"Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0