Ny vecka, ny doft

Nu är man hemma igen! Det känns faktiskt skönt, verkligen. På håltimman kom jag hem och la mig i MIN säng. Åhh.. jag ville inte gå upp. Det var såå skönt! Fast å andra sidan hade jag nog inte velat gå tillbaka till skolan var jag än var eller låg..

Skoldagen idag har varit ganska okej. Det var kul att se folk igen efter en vecka =)

Sen när jag nästan var klar med min fotouppgift så sa mamma att jag hade fått paket på posten :D Det var min parfym från cosmopolitan, hihi. Jag halvtvingade Ida att följa med. Och Wilma tog vi med oss. Sen skulle Tilda också med. Hon blev lite ledsen för att hon inte fick ha Wilma i famnen, men stackarn hade ju blivit mosad av både tänder och klor :P Sånt slit bara för att få min lilla parfym. Fast den luktade inte så gott. Så det var en liten besvikelse. Men det är ändå lite kul att få "presenter" :P

Snart ska jag åka och handla mat med mamma. Då ska jag passa på att köpa nåt gott (hmm.. finns det nåt som är gott och inte onyttigt på en gång?) till mig själv ikväll och så ska jag njuta, och sova tidigt! Är så himla trött! Har varit det hela dagen idag. Och imorgon är det studiedag, då ska jag sova till kanske tio. Och sen ska jag faktiskt plugga! Har tre prov nästa vecka. Jippii! Så det är lika bra att börja nu..

Hahaha.. Tilda är bara för söt ibland! "jag längtar att ha dig tillbaka" sjöng hon nyss och pekade på mig. <rodnar
Hon saknade mig aningen när jag var borta.. :P (ha! jag är iaf saknad av nån :D)

Min rygg/nacke värker fortfarande efter min natt på bussen. Håller tummarna för att det känns aningen bättre imorgon iallafall.

Tänd ett ljus för EnglaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0