Prov, prov och prov

Två prov avklarade. Ett kvar. Och till det sista har jag inte pluggat alls. Det känns ju bra, eller nåt ;)

Nu fick jag äntligen svar på mina små frågor om hur jag ska gå till väga för att bli undersköterska, och jag har spanat in en skola på Liljeholmen som verkar okej. Så det känns bra :) Och min panik över det är nästan borta!

Denhär dagen har varit lååång! Verkligen. Gick upp sex, och på min håltimme kom jag inte hem för att sova (som jag brukar!) utan jag åkte till Sickla med Ida. Jag köpte ketchup och glass till min söta sjuka lillasyster (som tappade sin andra tand igår - GRATTIS!) Fast ketchupen var i huvudsak till mig.. Sen kom jag hem och lagade lite lunch. Det blev lite stressigt så jag lyckades övertala mamma att skjutsa mig till skolan :D Sen var det många timmar skola, och jag höll på att somna.

Var och handlade nyss med mamma också. Jag köpte "naturgodis" som jag ska sitta och knapra på ikväll när jag har ångest inför provet.. (jag vet, naturgodis är inte nyttigt och fettfritt bara för att det heter nåt nyttigt. Men jag tror att det är bättre att jag äter dom än att jag går lös på de två pringelsburkarna som står i skafferiet..)

På onsdag är det mösspåtagning!! Jippii!

Och på måndag åker min käre kusin långt bort igen. Jag är glad för hennes skull, verkligen. Men det känns ändå som att det är för långt bort. Nu när hon är i finland känns det inte så hemskt, för då kan man bara flyga dit på en timma typ (och mycket pengar) men annars är det typ hundra timmar! Men nu vet man ju iallafall att hon kan komma hit när hon vill (och har vunnit en miljon på lotto :P ) för att hon har gröna kortet liksom, så det känns skönt!

Nu ska jag mumsa på mitt "naturgodis" och läsa frida! (som hade en poster på Björn Gustafsson, nu vart du allt avundsjuk va?! ;) )

Kommentarer
Postat av: Zandra

Nu blev jag RIKTIGT avundsjuk på din Björn Gustafsson poster ;)Kul med mösspåtagning!

2008-04-23 @ 13:19:28
URL: http://californiawhite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0