Kom hem nu

Känns ganska misslyckat att bara sitta hemma och tråka en fredagskväll. Men man kan ju försöka intala sig själv om att det är skönt? Att man vill sitta hemma och kolla på Lets Dance, att man absolut inte vill göra nåt kul - för omväxlingsskull liksom. Men njaah. Sanningen kommer nog ikapp en.

Har halft lovat Tilda att vi ska baka nåt idag. Efter maten. Och nu är det ju typ efter maten. Vet inte vad vi ska hitta på.. Hon ville göra kladdkaka. "jag har aldrig fått baka kladdkaka" sa hon. Tja, kladdkaka är ju enkelt och går ju snabbt och så. Fast det känns lite tråkigt. Men eftersom jag är lite trött så kanske det är just det som behövs. Och så har vi ju lite Big Pack-glass i frysen, så det är ju liksom perfekt.

Aatjoooo! Det är skönt att nysa ibland, fast just denna gjorde lite ont..

Känns som vissa är lite nere just nu. Precis som jag. Jag hoppas på att livet blir bra för dem. Och till en viss person vill jag säga: Det ordnar sig nog. På det ena eller det andra sättet :) Och ja, jag lider med dig. Jag vill att du ska må bra, och ha det bra! Jag älskar dig. Säg till om det finns något jag kan göra för att hjälpa. And then, I'll try my best to do that. Promise.

Jag har iallafall något att se fram emot ikväll. Guess who kommer. Även fast jag har den filmen, så känns det alltid roligare och kolla på tv. Då får man ju reklampause tilloch med. Varför har de inte reklampausen på dvd? I don't get it.. (Nej, jag är inte seriös)

image64

Smile, and be happy

Kommentarer
Postat av: Johanna

Trevlig helg! :)

2008-02-08 @ 19:22:39
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: Janika

Ja... vissa andra har så tråkigt på en fredagskväll, att hon läser ut hela Kaari Utrios roman Rakas Henrietta.................................................................
Där har vi äkta pensionärsvarning.

Älskar dig!!

2008-02-09 @ 21:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0