Dumma tjuv!

Orka att någon idiot ska komma och sno min väska! Inte för att jag vet vem som tog den, men jag misstänker att det va gubben på McDonalds. Rätt åt honom att det inte fanns några värdesaker i.. Men SÅ typiskt att han ska sno min redovisning!! Som jag ska ha idag!! Jag blev så lessen, och så arg på samma gång.. Men.. Sånt händer, var väl bara en tidsfråga innan man blev drabbad själv antar jag. Så nu har jag mailat min lärare om att min redovisning blev stulen.. Men att vi kanske kan ha den iallafall, fast att vi gärna skjuter upp den en vecka så att vi kan göra bra ifrån oss. Yeah right att den blev snodd, känns det som hon kommer att tänka. Är ju världens sämsta bortförklaring. Men det är ju sant! Finns väl inget annat man kan göra..

Och nu kommer jag frysa om både händer och öron. (till tjuven: Hoppas du gillar min fina mössa, och mina vantar. De va mina favoriter båda två!)

Nu ska jag gå och äta frukost. Sen bär det av mot skolan, mot redovisningen.

Bajstjuv.

Home sweet home.

Eller?

Nu har jag iallafall flyttat hem igen. Ser fram emot att jag kommer ha internet nära till hands. Hihi.. Och att man slipper tänka på matkostnader, och fler tv-kanaler. Men, ja.. Det var nog allt.

Imorgon ska vi till Romme. Hoppas min hals och mitt huvud mår bättre då. Och att siffran 13 inte har något med otur att göra. Om det händer någonting kommer jag definitivt att skylla på det.

Imorgon kommer även mormor och morfar. Senare på kvällen kommer min moster och hennes man också. :)kallt

Nu är det äntligen lördag! Och äntligen vtff! :D Fast jag måste kanske ändå till skolan en dag nästa vecka, för att fixa till lite kurser som jag ska läsa. Eller så gör jag det på måndag.. Jag får helt enkelt se när jag har tid.

Snart måste jag vara ute ur lägenheten.. På fredag faktiskt. Så jag måste börja packa och slänga allt skräp. (Jag har massor)

På måndag ska vi ha tjejmiddag. Tihi.. Ska bli skoj!

Idag ska jag kanske åka med Mats lite när han övningskör med sin pappa :) Har aldrig åkt med honom förut, så det ska bli spännande! Sen ska jag hem till mor min och hjälpa henne med fortsättningen av källarstädningen som vi påbörjade några veckor sedan.

Ida och jag fixade lite med vårt företag igår, och äntligen känns det som att saker händer! Vi har fixat vår internet-butik. Och nu är det bara "småsaker" som ska fixas. Inte för att de är små, men de är enkla och roliga! Så det gör inte så mycket.


image41


Vår butik

Nu ska jag gå och hämta en tjocktröja, för det är iskallt här.

Onsdag.. igen..

Gissa vem som kom idag? :D
Gissa vem som är överlycklig?
Gissa vem som hatar webbdesign?
Gissa vem som vill hem?

jo..

-janika!
-jag
-jag
-jag

Onsdag

Jag glömmer alltid bort vad jag har för lösenord hit till bloggen. Bara för att jag ville vara smart när jag valde lösenord, men jag är tydligen inte smart när jag ska skriva in det..

Betalade precis min Romme-resa. 275kronor. Fast igår fick jag tillbaka 720 kronor från när jag lämnade in mitt terminskort mot pluskortet, så det känns inte som jag förlorat nåt. Även fast det var jag som betalade busskortet. Jag blev nummer 13. Eftersom jag ska se saker positivt enligt nån, så kallar jag det inte för otursnummer. Utan 13 är respekt. Right? (reklamen..)

image40


Snart har jag utvecklingssamtal, om min mentor inte glömt bort mig. Sen ska jag hem och krama på min sötnos en stund innan han har körlektion.

RSS 2.0