nu är det vinter igen

Igår åkte mamma och småttingarna till Finland. Vi hjälptes åt med att packa bilen och bära ner väskor. Jag lagade maten eftersom jag misstänkte att alla skulle vara galet stressade, vilket alla var. Sen tog vi sista svängen till bilen, spände fast bilbältet på småttingarna. Hejdåkramar och pussar. Sen åkte dem. Och nu ska jag och pappa vara ensamma i en vecka. SÅ skönt! Men, det kändes ändå lite sorgligt att se den stora vita bilen åka ner för backen. Sen sa pappa att en vecka går fort. Och det gör den.

Sen kom Ida hit, med sin garderob. Vi fixade oss iordning, skrattade och hade trevligt. Lite som gamla goda tider liksom. Mysigt :) Sen bar det av ut i vinterkylan. Vi hade en trevlig kväll med dans, trevligt folk och så några cider ;)

image75


Jag tror jag har nån såndär klocka inombords som ser till att jag måste till finland minst en gång per år eller nåt. Nu har jag inte varit där på över ett år, och jag känner att jag bara måste dit! Det är nåt som saknas på nåt sätt när man inte har varit där. Jag vet inte vad, men nånting är det. Nu är det kallt här också, fast det är nog ännu kallare där. Så jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag "måste" dit varje år. Men som tur är så är det ju bara typ två veckor kvar tills jag ska dit. Det ska bli skönt =) Längtar.. Nu sitter jag och lyssnar på Yölintu. Det får räcka för stunden..
image74

Ikväll ska jag se "Så som i himmelen" på ettan. Den är så bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0