Cykel

Idag har jag haft sovmorgon och lite skola. Och jag fick reda på att jag inte har lämnat in en viss labbrapport som vi gjorde sjukt länge sen.. Så då fick jag ännu mer att göra under dessa tre korta veckor som vi har kvar! Tack! På lektionen fick vi uppgifter som vi skulle arbeta med. Jag satt jätteflitigt och skrev i datasalen.. Skrev och skrev.. och ÄNTLIGEN var jag klar! Satt tillochmed kvar lite längre än jag hade behövt bara för att bli klar.. Så jag skrev ut mina svar (efter att ha bråkat med skrivaren ett tag..) jätteprydligt och fint. När jag lämnade in dom, sa hon att det inte alls var en inlämningsuppgift...! Då blev jag lite lessen.. Sedan efter mellanmålet satt jag och Ida kvar o pluggade inför morgondagens småfekB-prov. Och det kommer gå helt åt skogen.

Klockan fyra kom pappa och plockade upp mig och Mats från skolan. Biltema here we come! Jag har köpt massa roliga saker till min cykel! Eller inte så roliga, men de ska få den att funka, för den har ju punka (hihi, jag lyckas tillåme få in lite rim i texten!) Jag (okej, pappa) köpte:
  • Slang
  • Lås
  • Lampa (både fram och bak)
  • Batterier till lampa (bra att ha, annars funkar inte lampan)
  • Och en reparationssats (för punka)
Sen träffade vi även på min farbror där, honom har jag inte sett på evigheter känns det som. Så det var lite kul - även fast man bara såg honom i typ fem sekunder. Sedan har jag köpt roliga frön som jag ska plantera från plantagen. Jag köpte: solrosfrön, rädisefrön och smultronfrön :) Och några krukor som jag ska ha dom i. Jag tror jag ska plantera dom på fredag.. eller kanske nu.. Nä, fredag blir nog bäst :) Jag är ganska trött och diskmaskinen väntar på att bli fylld av mig. Tyvärr.

image87


Klockan tio ska jag gå på promenad. Jag tror jag lyckades övertala Ida att följa med :D hihi..

Nu ska jag göra mina sysslor i köket. Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0