Lördag

Idag är det dags för lördagsgodis för alla barn. Förutom mig. För mig är det dags att ta mig i kragen och göra mina skoluppgifter och plugga till kommande prov. Jag önskar att jag kunde göra det idag! Men det kommer jag nog inte.
image88
Sitter hos min sötnos och vi har precis ätit frukost. Färskpressad apelsinjuice, varma baguetter, kokt ägg, te... Det var gott. Även om jag verkligen inte ville kliva upp ur sängen. Jag är nog släkt med Trötter. Kanske hans bortadopterade barnbarn eller nåt?

En sömning tillbakablick... Igår vaknade jag kvart över sex, gick till skolan och kom hem tjugo i nio. Jag och pappa bokade biljetter till finland, och jag gick och la mig för att sova. Jag sov till elva. Sen senare vid halv sextiden gick jag och la mig igen! Sov till halv åtta.. Sen var det dags för den nattliga sömnen klockan halv ett ungefär.


Ja! Vi har bokat biljetter till finland nu! Vi (jag, Mats, pappa, Johan och Tilda) åker den 23e juni och kommer hem den 5e juli! Vi ska vara både hos farmor och farfar och hos mormor och morfar. Jag är jättenyfiken på hur deras husbygge går! Det blir nog jättefint :)

Imorgon ska jag och Ida gå och se What happens in Vegas Det ska bli skoj! :D

Gå in på min stad ;) Paien Town

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0