Stolvalla

Nu blev jag lessen.
Läste igenom min medicinuppgift noggrant för första gången nyss. Och där står det att den ska vara inlämnad den 21. Och det är ju den 25e idag. Jippii! Ja, så nu är det bara sätta sig ner och skriva den. Jättekulnot.

Jag vill bara gå och lägga mig i min säng och gräva ner mig under täcket.

Jag har grönt slajm på mitt lakan. Mina smarta småsyskon har lekt med slajm/studslera i min säng, och glömt den där. Jag ska fylla min säng med råttfällor när jag inte är hemma, så kanske jag får ha den ifred. Fast då vore det bra om man kom ihåg att ta bort dom innan jag går och lägger mig. Och mitt minne är inte riktigt SÅ bra. Så jag tror jag skippar det.

Jag har gått upp typ sex både lördag och söndag. Idag faktiskt kvart i tillåmed. Jag har jobbat. Jag, Ida och Mats fick ett erbjudande att sälja stolar under elitloppet på solvalla (stolvalla, hihi) Så vi nappade! Skönt med extra pengar!

Jag provade min studentklänning, och jag gillar den mer varje gång :) Fast jag behöver verkligen ett par skor! Mina som jag har nu är inge bra alls. Foten typ glider ur dom åt sidan, så trampar man utanför skon med halva foten. Inte så skönt och ganska stor "vrickafoten"-faktor på det. Också måste jag ha en kofta eller nåt. Jag tror jag vet vilken jag vill ha ;) Det känns iallafall skönt. Har tittat på ett par skor också, men inte provat. Måste göra det nu i veckan.

NU ska jag tråkskriva himla tråkgrejen.. Tyck synd om mig.

image94

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0