Måndag

Efter min lata och händelselösa helg så har denna måndag varit ovanligt bra! Ja, det har regnat, träden svajar för vinden, jag blev väckt av grannarnas renovering o kunde inte somna om, jag har inte gjort mina läxor och jag har inte hunnit träffa min sötnos. MEN det har ändå varit en bra dag! Och den är inte ens slut än! :D Hihi, det är lite kul!

Jag har varit i skolan, fick gå tidigare, tog en promenad till slussen istället för tunnelbanan som jag brukar (trots att vädret var dåligt och mina strumpor blev blöta, så jag är lite stolt, hihi) åkte hem, åt ärtsoppa :D, läste ut min bok (Är det någon där? av Marian Keyes) Tittat på desperate housewives och pratat med min älskling i telefon.. Imorgon ska vi typ gå ut och äta eller något. Fast det passar inte riktigt in i min plånbok just nu, men ska se om vi kan göra det billigt :) En korv nånstans eller nåt.. :P haha..Imorgon ska jag även gå runt lite på stan. Kanske ska kombinera det med ett jympapass också! Usch, jag skäms över att det var så länge sen jag gick på jympan. Och snart går kortet ut, så det känns som jag borde utnyttja det så länge det går.. Nu när jag ändå redan har betalat!

Min lugg var med om en liten olycka i helgen.. Jag tänkte klippa till den. Men det första klippet med saxen blev aningen fel. Så nu går jag runt med en slinga i luggen som är mycket kortare än resten. För jag slutade där. Ville inte att hela luggen skulle bli SÅ kort.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0