Måndag

Idag har det varit underbart vackert väder! Såhär ska hösten vara :)

Jag fick skjuts till Sickla av mamma och där har jag bara gått runt o kikat i massa affärer.. Var för första gången inne på designtorget där, och jag höll på att inte komma därifrån.. Ibland skäms jag lite över hur länge jag kan vara i en och samma affär. Känns som personalen tycker att jag borde gå ut därifrån. Jag tittar och pillar på nästan varenda grej i min egna lilla takt. Skrattar, lägger tillbaka och går vidare till nästa onödiga pryl. Värst är nästan domdär roliga böckerna som dom har där (på designtorget alltså) har man tagit upp en sån är det inte lätt att lägga ner den igen... Jag köpte inget från designtorget denna gång, men jag la många saker på minnet som jag kanske ska gå tillbaka och köpa. Däremot så handlade jag på Claes Ohlson. Jag köpte söta stämpel-saker, presentpapper och bokplast som jag ska plasta in mina skolböcker med. Det var sånt där självhäftande så det kommer inte göra boken ful utan den ska bara vara skyddande liksom..
Sen började magen kurra och då var det dags att gå hem. Solen sken och det var tillochmed varmt! Jätteskönt =) Fast efter några backar blev det lite väl varmt.. :P

Imorgon har jag sovmorgon, jag "jobbar" kväll. Så det ska bli skönt =)

Ikväll kommer sista avsnittet av singelmammor. :( Vill inte att det ska ta slut. Jag vet inte riktigt om jag ska se den på tv, eller på datorn. Känns nästan som att det är mysigare att ligga i sängen och titta, trots att det inte är så bra skärpa.. Ja, sängen it is..!

Nu ska jag gå o äta lite sen middag. Ärtsoppa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0