Två dagar kvar!

Åh..! Snart är det höstlov! :D Vad skönt det ska bli att få komma bort.. Egentligen vet jag inte varför jag vill bort, men det kommer att bli så skönt! Lite ändring i tillvaron, åtminstånde för en vecka. :)

På fredagkväll åker jag. Tuut-tuut, säger båten.

Idag har jag haft en väldigt lugn dag. Jag vaknade vid tio och märkte att jag inte satt någon väckning, så det var tur att jag vaknade! Precis när klockan hade ringt, om jag hade ställt den alltså.

Sen skulle jag sätta på badvatten till mig, så jag sköljde badkaret. I ögonvrån såg jag en "smutsfläck" och tänkte att usch, den måste jag skölja bort. Men det var inte en smutsfläck. Det var en spindel! Ensåndär rödbrun, stor med tjocka ben. Jag som inte ens brukar vara rädd för spindlar fick typ panik och tog duschmunstycket och sköljde ner stackaren i avloppet. Usch, jag får rysningar bara jag tänker på det. Han kommer säkert krypa upp ur hålet och hämnas på mig nästa gång jag ska ta ett bad...

Efter det kom jag iallafall iväg till skolan. Trots att jag höll på att missa bussen (trodde jag..) I skolan gick allt smidigt och bra. Vi pratade om stress och utbrändhet idag. Ganska intressant faktiskt.

När jag kom hem började jag nästan direkt med att laga mat. Det blev en köttfärspaj av den överblivna tacokryddade köttfärsen från igår. Det blev faktiskt riktigt gott! Fast Tilda var inte riktigt så förtjust i att jag hade haft i champinjoner, men hon åt ganska bra ändå =)

Sen har jag haft fullt upp hela kvällen med att hjälpa Johan med hans hemkunskapsläxa - att baka lantbröd. Oj så mycket det skulle jäsa! Man fick ju knappt göra något annat än att vänta på att det skulle jäsa klart... Har inte smakat på det än eftersom att han tyckte vi skulle spara det till frukosten, men dom såg ganska goda ut faktiskt! Och det är ju inte alls svårt att baka bröd. Varför gör man inte det oftare?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0