Vantar

Det känns som jag har ett oändligt jullov, trots att julen var över för länge sen. Men det är väl det jag har? Känns ganska skönt faktiskt. Och på tisdag kväll åker jag och Ida till finland. Och så kommer vi åka vilse påväg upp till hpj för att vi inte hittar vår buss. För vi ska byta buss flera gånger... så det ska bli intressant att se var vi hamnar. Var det än är så blir det ju ett äventyr, right? ;)

 

Nu är jag hos Mats. Han sitter och spelar på sin gitarr, och jag ligger under ett varmt täcke och vill inte härifrån. Det är så otroligt kallt i deras lägenhet. Jag förstår inte hur det kan vara så kallt! Mina fingrar typ fryser till is när jag skriver på laptopen (den är ju utanför täcket...) Nästan så att jag blir sugen på att hämta vantar...

 

Apropå vantar! Igår när jag stekte köttfärs till köttfärssåsen skvätte det upp olja på mina stackars händer så det brände som bara den.. så då tyckte jag att jag var så himla smart när jag tog grytlapps-vanten på mig! Värsta genialt! Jag har alltid hatat dom vantarna för dom är alldelles för tunna för att ha på sig när man ska ta ut något från ugnen, för man bränner sig ändå. Men att ha på sig när man steker i skvättande olja är dom ju helt perfekta för! Sen om det är det som dom är till för, och jag bara är lite dum som kom på det efter nitton år, är det en annan sak..

 

Nu sitter mats o tjuvläser, så hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0