söndag

Nu är jag hemma igen! Tågresan gick bra och innan vi hoppade på tåget hann vi med att äta lite glass i Söderköping där vi hämtade Mats kusin, mamma och sambo som hade varit ute och åkt båt.

Men trött är jag. Vilket bara är bra så får jag förhoppningsvis sova bort det inatt. Ska jobba imorgon :( Fyra veckor framåt. Känns jobbigt. Får hålla tummarna för att dom veckorna går fort! Och om tre veckor ska vi ju flytta!

Apropå flytta så var vi en sväng på Ikea i Linköping i lördags. Och vi handlade lite saker! Grejer till köket som vinglas (billiga, enkla, fina!) konservöppnare, mått-sats, skärbräda, slevar, grytlappar... och såna saker :) Sen har vi ju fått MASSA köksprylar av Mats mamma. Bla dänkdiskmaskin och mikro! Så vi har typ det mest viktiga just nu iallafall. Det enda som saknas är typ soffa och säng. Men säng kan vi ta med oss och soffa kan vi kanske få en härifrån. Vi velar lite fortfarande. Annars finns det ju billiga på blocket. Där finns tillochmed gratis, fula då - men det är bara o köpa ett stort överkast och slänga på eller nåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0