Tiramisu, minitiramisu och minicheesecake ;)

Jag känner mig verkligen dålig på att blogga ibland.. Ajabaja!

Igår gjorde jag Tiramisu! Första gången.. Och det blev faktiskt gott! receptet som jag använde hittade jag här:Jag gjorde tiramisun i en avlång form. (typ brödform) Och då blev det 4 kex  och en massa kräm över. Så då delade jag kexen på mitten och gjorde två stycken mini-tiramisu av dom! Fast det var fortfarande massa kräm över... Så, vad gör man då? Man kan ju inte kasta! Nej. Jag tog fram två stycken digistivekex. Smulade dom. La smulor på botten av två små skålar (typ tacoskålar som man ska ha gurka, ost mm i..) Sen la jag i kräm, och hällde över resten av kexsmulorna. Tadaaa! Minicheesecake! Sen in med dom i frysen bara, tills man blir gottsugen. Hihi. (edit: De blev hårda och inte så goda, minicheescakerna alltså)

Och ja. Jag är lite sur över att min kamera är trasig! Det blir så tråkigt att blogga utan bilder.. Hade så gärna velat fota mina fina saker jag bakade... Fast har jag tur så delar Ida med sig av lite bilder vi tog hos henne :)

Idag har jag jobbat. Och förra natten kunde jag inte sova många timmar alls.. Så jag känner på mig att jag kommer sova gott inatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0