Byebye

Om några timmar sitter jag på flyget påväg till Bulgarien! :D
Det är första sol-och-bad-resan för mig. Så det ska bli spännande och kul!

I förrgår kom jag hem från Finland, så det har inte funnits så mycket tid för att blogga.. Synd.. Men men..Kommer sakna min sötnos när jag är borta.. <3

14 juni

Just nu borde jag egentligen stå och slänga saker i soporna och bära ut saker ur mitt rum. Men det har jag tagit en paus ifrån. Måste nämligen tömma hela rummet innan tisdag morgon. Pappa med hjälp av vår granne måla om rummet medan vi är i Finland. Och vi åker på tisdag morgon.

Att tömma rummet är lättare sagt än gjort kan jag säga :P Men det är bara att bita ihop och fylla lådor och papperskassar med grejor.

Somsagt så åker jag till Finland på tisdag. Så innan det måste jag hinna med att packa också. Vi kommer hem söndag morgon, och sen på tisdag åker jag och Janika till Bulgarien! :D Tittade precis på vädret där och det är runt 23 grader varmt dagarna innan vi ska dit, så det låter väl bra? :D hihihiiii
Follow paien

Böcker!

Apropå böcker så köpte jag tre nya böcker (i pocketformat of course) i torsdags!

Brunstkalendern av Emma HambergEn shopaholics bekännelser av Sophie KinsellaFlyga drake av Khaled Hosseini


Meningen var att jag skulle spara dom till semestern i Finland och Bulgarien.. Men jag kunde inte låta bli att börja redan nu. Fast jag lyckades hålla mig till igårkväll! Det blev Brunstkalendern som blev först ut.

Boknörd?

Skärgården

Igår var jag ute i skärgården med Mats, hans far och hans bror.
Idag är jag röd.
Imorgon är jag förhoppningsvis brun.

Follow paien

RSS 2.0