Liten update

i skrivbordshörnan!

Väggdekorationen ville ju inte sitta kvar på den röda väggen.. Men vi märkte att de sitter aningen bättre på väggen bredvid! Så där sitter de nu! Blev inte som vi hade planerat från början, men jag gillar det :)


Kanske dumt

Oj vilken extrem längtan jag fick efter sommar och sol just nu! Känns kanske lite dumt att redan börja längta efter nästa sommar.. :(


Just nu i vår ugn


Fisk

Snart är det läggdags för mig, men jag ville bara berätta om gårdagens middag först!

 

Det blev stekt niltilapia (nån sorts vit fisk, men den är inte lika vit som tex torsk och faller inte lika lätt isär. Mer laxkvalité fast vit!) couscous-sallad och gräddfilssås! MUMS!

 

Till couscousen hackade vi bara lite paprika, tomat, gurka, en burk majs och så lite italiensk salladskrydda. Voila! enkelt och jättegott!

 

Såsen är gjord på gräddfil med curry i. Busenkelt!


Och till det; självodlad squash!


Familjebild


Skrivbordshörnan!

Såhär blev vår skrivbordshörna! Vi är riktigt nöjda med resultatet! Innan så hade vi det mest som skräpförvaring, så det blev mycket som fick slängas - så skönt att äntligen få lite ordning :D

Det enda som är dåligt är att väggdekoren (blommorna) inte riktigt fäster på vår vägg, de ramlar av hela tiden :( Så vi funderar på att måla dit blommorna istället.

23e augusti

Första skoldagen gick bra! Eller snarare skoltimmen.. Efter den timmen så kom sötis och hämtade mig, jag åt lite mera frukost och sen efter en stund åkte vi iväg o tränade. Det är typ tredje gången jag tränar inom loppet av en och en halv vecka eller nåt, så det känns som jag börjar komma igång lite! Måste bara fortsätta med det :) Så om två dagar (när träningsvärken inte är dödlig längre) så ska jag försöka komma iväg igen.

Nu står sötis och lagar köttfärssås. Jag är såå hungrig! Jag tjuvkikade lite medan jag dukade bordet och det såg lyxigt och gott ut! Doftar underbart... Sa jag att jag är vrålhungrig? :)


Minikonsert

Igårkväll var vi på Pretzeltown festivalen här i Södertälje och såg Johnossi spela. Har inte hört så mycket av dom, men nu ska jag nog se till att lyssna mer! De var ju faktiskt bra ;D

Vi fick ganska bra platser ganska långt fram, men tyvärr så valde alla långa människor att ställa sig framför mig. Så jag såg inte så mycket trots de bra platserna...


Godmorgon

..bloggen!

Nu har den fått sova klart!

Och samtidigt börjar sommaren gå mot sitt slut.. Men, jag måste erkänna att jag ser fram emot höst-mys! Gör inte ni det? När man kikar på H&Ms höstkläder till exempel?
Mysiga koftor, tända ljus, varm choklad och kalla blöta mornar... Okej, det sista kan skippas för min del!

Men sommarbilderna är INTE slut än, massor kvar att visa :)

Jag och min Mats när vi var i Kolmården och hälsade på hans mamma


RSS 2.0