Tacopaj


Grundreceptet är från Tasteline.com
(http://www.tasteline.com/recept/tacopaj?portions=4)

Men jag gjorde såhär:
  • Sätt på ugnen på 225 grader celsius
  • Blanda 2 dl vetemjöl med 100 gram smör med fingrarna
  • Tillsätt 2 msk vatten, knåda ihop och stoppa in i kylen
  • Stek ca 400 gram köttfärs, krydda (köttbuljong, svartpeppar, paprikapulver, chilipulver, spiskummin, ev salt)
  • Ta pajdegen ur kylen och tryck ut i en pajform, stoppa in i ugnen i ca 10 minuter
  • Hacka en halv lök och blanda med köttfärsen
  • Häll på en dl vatten
  • Hacka lite selleri och tillsätt
  • Till sist ha i lite majs
  • När vattnet kokat bort och du är nöjd med krydderiet så häll fyllningen i det gräddade skalet. Bred över lite (2 dl) creme fraiche med smak av vitlök och parmesan, några klickar tacosås och sen riven ost.
  • In i ugnen i 10-15 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0