SOOL!

Me like! Synd bara att man kokar bort om man solar på uteplatsen. Lite vind tack? Nej, vad gör jag..? Får inte klaga, ska njuta!!

Sommaren är lååång...
Den kommer som en såång..
Trallallaaaa

Måndag

Solen skiner! Men jag är helt slut. Sov dåligt inatt, gick och la mig försent, hade svårt att somna och vaknade många gånger... Hade tänkt att jag skulle gå ut och sätta mig någonstans och njuta av solen med Ella när jag kom hem från jobbet. Men jag orkar inte. Skulle kunna somna här och nu. Så skönt att jag jobbar kväll imorgon, då får jag sova ordentligt!

Idag så gick jag och sötis om varandra. Jag slutade tre, var hemma vid fyra. Han började fem och hade hunnit åka när jag kom hem. Menmen. På onsdag är vi lediga samtidigt iallafall!Glasrutan på pendeltåget var krossat


Dilemma

Har köpt en bok som visade sig vara jättetråkig. Men jag känner att jag borde läsa ut den ändå.. Men jag vet inte om jag orkar! Hmm..

Läsa eller inte läsa, det är frågan!

Blomlådor


Vi åkte till K-rauta och köpte en planka (kostade 13 kr)
Vi sågade till den där, gratis!En färdig blomlåda! Botten behöver inte vara så fin, den syns ju ändå inte!Sötis gjorde lite fel, så en blev kvadrat istället för rektangel.
(han kommer få höra om det mååånga gånger... ;D)
Såhär fint blev det!Med jordgubbar i :)


Sol

Imorse ringde telefonen vid halv sju. Det var sötis, han var påväg hem från jobbet.
Vi hade bestämt att vi skulle träna tillsammans nu på morgonen innan han skulle sova. Oj vad jag ångrade det när jag låg i sängen! Men som tur var så gick jag upp och vi fick en mysig stund på gymmet. Duktig känner jag mig också! Var för länge sen jag tränade, men nu så! Nu har jag ingen sjukdom att bli av med, så mera gym för mig!

Nu ska jag brygga lite kaffe och sätta mig på uteplatsen i solen!


Vår rabatt hade nästan svämmat över medans vi var borta i Grekland


Så fint!

http://svtplay.se/v/2047701/festkonserten_avslutningen

Greklandsbilder


Klicka HÄR för att komma till min bilddagbok!
Där finns fler bilder från Grekland.


Laddar

Hejhopp! Jag kom hem ett tag sen, men har legat och varit en massa sjuk. :( Jag var sjuk typ hela Greklandsresan och när vi kom hem gick jag till vårdcentralen för att se vad som var felet. Det var öroninflammation. Så jag fick penicillin och ska äta det i tio dagar. Och nu börjar jag må bra! Känns skönt. Men jag ska ta det lugnt nu så att jag inte blir sjuk igen. Det vore trist!
Kvällens planer är att vispa lite grädde till kladdkakan som står inne i kylen (jag hör hur den ropar på mig!) Sen ska jag sätta mig framför tv:n och titta på massa program om kungliga bröllopet på svt1! Elvispen står på laddning, så snart är det dags...

Hejdå

Nu åker jag iväg så vi hörs om en vecka! Då är jag förhoppningsvis BRUN! :D

Hostar och svettas och fryser och har ont i halsen. Kul!

Hejdå Sverige, Hej sol!

RSS 2.0