Michael Bublé


Naglar

Ida tipsade mig om att youtubea på "water marble". WOW! Visste inte att man kunde göra så häftiga naglar, såpass enkelt! Men det lär ju vara mycket pilligare än det ser ut.. Fint!

Rolig reklam

Gick in på tv.nu och såg telias reklamspalt.. Det var fiffigt! :P

Oliver

Häromdagen var jag och handlade. Ut från affären hamnade jag bakom en man som skulle gå åt samma håll som jag. Det var inte lätt att gå bakom honom kan jag säga! SER NI BURKEN? Ser ni HUR han bär den? En enorm burk med oliver som han håller i locket... Jag blev rätt nojjig över att han närsomhelst skulle tappa den och såg framför mig hur det skulle rulla oliver överallt..

Puh!
Men vi överlevde. Både burken, och jag!

Tredje

Idag så tände vi det tredje ljuset på vår adventsljusstake. Och så fick vi till några julkort! Några adresser som ska hitta.se-as och sen slänga i brevlådan. :) (Denna gång ska jag skriva ner adresserna i min iphone så jag slipper leta adresser nästa år!!)

Innan allt dethär trevliga så gick jag upp JÄTTETIDIGT för att springa till jobbet och jobba. Hann iallafall dricka lite kaffe innan jag gick så jag var någorlunda vaken när jag kom fram ;)

Träning

Igår testade jag vårt nya X-box spel (kinect) som vi köpte från Blocket. Biggest Loser - Ultimate workout. Hann (orkade..) bara testa en stund men det känns faktiskt i benen idag! Träningsvärk! Tänk om man orkade göra lite varje dag, vad bra det skulle vara :)

Man såg sin kroppsform på tv:n bra när man gjorde övningarna och så fort man gjorde nåt fel så såg man det - så det var bra! Och min nya PT Bob peppade och sa att jag var duktig, så det kändes bra ;)


Onsdag

Idag är det onsdag, redan! Igår var jag ledig och vi gick på födelsedagsmiddag hos Mats pappa. Han fyllde 62 och fick presenter och vi fick god gulaschsoppa och glögg :)

Godnatt

Puh! Har just ätit några mackor, kollat på Idol, och andats lite efter att jag kommit hem från jobbet.

Imorgon börjar jag halv sju så jag borde gå och sova nu! Men först blir det en dusch.

Sötis håller på att spela Kinectimals på vårt nya x-box 360. Ser kul ut! Fast det är bara någon demoversion, men ändå :)


Juliga favoriter 2

Från H&M

Juliga favoriter 1

Från Gina Tricot

Skavlan

Kollade nyss på fredagens avsnitt av Skavlan. Två av mina favoriter var med! Björn Gustavsson och Michael Bublé :)

Enjoy!
svtplay.se

RSS 2.0