Kanin

En liten kanin som jag virkat :) Det saknas mun och näsa, måste skaffa garn till det bara..

:)

Fina Maya

Måndag

Hej igen! Nu är jag nog tillbaka, tror jag! :) 

Idag har vi varit på lägenhetsvisning! Lägenheten var superfin, i ett fint område och bra planlösning. Men, vi ska nog bo kvar här ett tag till så vi tackade nej. Vi hade plats 15 i kön så vi hade säkert inte fått den iallafall.. Jag känner lite oro över att vi gjorde ett dumt val, men det lär nog dyka upp en bra lägenhet till oss sen när vi är mer flyttsugna! Måste bara prata med hyresvärden om hur länge vi får bo kvar, det är ju en studentlägenhet vi bor i. Ett halvår efter avslutade studier har jag hört, men vore ju snopet om det är något annat och man blir överraskad av en "var god flytta"-lapp!

Ikväll ska vi ha filmkväll. Ska bli mysigt! Länge sen jag såg en bra film, så jag hoppas att filmen vi valt är bra...


Lördag!

Imorse vaknade jag vid fyra-tiden utan att kunna somna om. Bra start på min lediga helg! Fast jag hinner ju å andra sidan med mer om jag är vaken tidigt! ;)

Nu ska jag äta frukost och sen hoppas jag att det blir en fin dag. Det har slutat regna nu så det ser ju lovande ut iallafall! För efter regn kommer solsken, right? :)

Paket

Idag kom mitt paket från dealextreme! :D

Med bland annat fodral till min iphone!

Mera fynd

Guldballerinor 10:- och en tröja 25:-

Fynd!

Några av våra fynd!


Träfigur "De tre aporna" 35:-

Hink 15:-


Vas 5:-Second hand

Idag har jag och älsklingen utforskat en ny (näe, men för mig iallafall!) second hand affär här i Södertälje! Och den var väldigt bra! Kläder, porslin, prylar, möbler, böcker, café - dom hade allt! Vi handlade för 115 kronor totalt och lyckades fynda ganska bra känns det som! :) Visar upp det senare, nu ska jag gå och se efter om tvättstugan är ledig..


Viksängsvägen 11


RSS 2.0