Yeei

Ledig imorgon! Skönt :D

"Låt raggsockan synas"

Sa modetjejen på tv precis. YES! Äntligen! Paien är modern ;D

I grekland 2010

ElvispUpdate: Bil-dag

Idag köpte vi en bil! Igen. Vår gamla har ju krånglat lite, den får för sig att stanna när man gasar på snabbt. Sen går den inte att starta förens motorn fått svalna lite. Och så fick vi ett erbjudande på denna röda golf från -96, med lite fel för en liten peng. Och så köpte vi den idag! Den känns jättefin, fräsch och ny! För oss. ;)


Vinterdäcken sitter redan på, så vi slipper byta!

Sen besiktigade vi vår gamla Polo. Som GICK IGENOM utan anmärkningar.. :D Nu blir den nog lättare att sälja vidare också. För en polo som är rosa tror jag inte är så attraktiv..

Tävling!

Det är nog inte bara jag som älskar roliga bloggtävlingar! Nu har jag hittat ännu en med superfina priser :) Hos LindaBlom kan man adventstävla om fina "fylla-i" böcker från Glimra. :)


Bilden är lånad från hennes blogg

Botemedlet mot åldersångest


"Jag hoppas att du också får fylla 50"

Eller 30, eller 23.

För det är det inte alla som får.

Lite juligt

Igår fick julen flytta in hos oss, lite grann i allafall. Satte upp en röd gardinkappa i köksfönstret som jag hittade på loppis för 15 kronor härom veckan. Inte dumt alls!

 

Den har fina broderade hjärtan och är av lite tjockare tyg, typ linne.

 

 

 


November?

Var på promenad med vovvarna på jobbet och såg detta. Fina! Men man skulle inte tro att de tyckte om att växa i november. Och hemma blommar mina solrosor för fullt :)


Onsdag

Så skönt att sova en stund efter att man jobbat! :D

Nu ska jag sätta igång med middagen, det blir köttfärslimpa. Ska testa detta recept.

RSS 2.0