Ny kärlek...

Banan och kokos! Trodde inte att det skulle vara så gott, men det var hur gott som helst! Jag som har saknat marabous kokos choklad så mycket, dethär var en ganska bra ersättare!

Fredag!

Idag har jag lite saker att göra. Bland annat att packa för imorgon åker jag till Finland! :) Men innan det ska jag ta mig till mitt sommarjobb o tömma skåp och lämna tillbaka nycklar. Och hoppas att mitt passerkort är i mitt skåp för annars är det borta..

Morgonen har jag spenderat med att sova till nio, ligga och dra mig till tio, sen har jag ätit frukost och kollat på Veronica Mars :D

Halsduk


Häromdagen köpte jag garn på Ica Maxi som heter Raggi. Det ska det bli en halsduk av!
Fast jag tror jag ska åka och köpta några nystan till,
vill ha en lång och stor halsduk att vira omkring mig kalla höstdagar!

Helgen

I helgen tog vi med oss min syster och åkte och hälsade på Mats mammas hälsar i Kolmården. Vi fick rida och gosa med dom :)

Drömmer mig bort lite...


(klicka på bilden så kommer ni till deras sida)


På Accesorizes sida.. Allt är ju så himla fint! Tror jag ska unna mig något därifrån snart.. En liten mynt-plånbok skulle jag faktiskt ha användning för! Och tänk om man kan dra fram en söt liten plånbok då förgylls ju hela dagen :D

Höst..

Man kan prova kläder på en provdocka på hm.se!
Har vetat det förut, men då hackade det så mycket och tog så lång tid att man inte orkade med det.. Men denhär gången var det kul!

Man längtar faktiskt lite efter hösten när man ser alla mysiga koftor. Denna höst kanske blir den hösten då jag har kjol med strumpbyxor! Jag tycker det är så fint :)

:)


Vår tv-bänk som vi fick av våra snälla grannar :)
Idag satte jag fast benen som vi köpte på Ikea, blev bra tycker jag!

Det kan inte vara en bra båt..

Gick in på Blocket.se och såg denna annons på förstasidan. Haha, är inte rubriken hur kul som helst?! :DEller är det bara jag som tycker det...?

Filmdags

Kollade på denhär filmen idag. You again. Helt okej tidsfördriv. Men inte mer än så :P

geocaching

Idag har jag och Mats varit ute och Geocachat! Vi åkte till Almnäs och hittade sex stycken cachar :)

Bullar!

Mm, bullar med kanel och kardemumma!

Dessa flugor...

Usch, bananflugorna har tagit över! Nästan iallafall. Jag lyckas alltid ha en fluga runt mig känns det som. Helst vil den surra kring ansiktet.

Där fick jag för att jag köpte hem frukt.

Glad, atjoo!

Det jag ville säga var: Nu ska jag på Loppis! Yeah! Sen nös jag.

Nyjobbad

Puh, vilken dag! Det har varit varmt och svettigt kan jag säga. Och jag vet en som kommer att ha ont i varenda mopp-muskel imorgon. (..jag) Imorgon ska jag inte jobba, men han skulle ringa nästa vecka om det fanns nåt. :)

Nu sitter jag och äter Garants goda crunchy med jordgubbar och yoghurt...

Jättegod med filmjölk!

RSS 2.0