Italien

Jag och sötis hann ju med en Italien-weekend förra helgen! (han var iväg på jobbresa och stannade några dagar extra, jag åkte dit och mötte upp honom!)
Vi hade det mysigt trots molnen och regndropparna :)Heeeerbeeert!

Nu har Herbert trampat pa mitt tangentbord och tryckt in n[n knapp som g;r att aao blir [';.... s[atteee.. Hur ska jag f[ tillbaka mina bokst'ver.. Fr[getecknet 'r ocks[ borta.. Hmm...

Oops...

Råkade shoppa lite på Gina Tricots hemsida nyss..


Michael Bublé

Ett klipp från konserten igår som var helt underbar!!
Fler klipp kommer sen när Ida har skickat sina till mig! :D

Konsert!

Ikväll ska jag på konsert i Globen med Ida och Jenni! Ska träffas innan för att äta, skoj!

Påväg

Till Italien! Skönt o slippa äckelslasket som täcker marken!


kudde

Blev kär i en soffkudde från Åhléns! Såg den i Forum, men efter det har jag inte sett den på nåt annat Åhlens alls! Varken Sickla, City eller Södertälje C.... Kostar 179 kronor och skulle passa perfekt på vår nya soffa som vi får hem på tisdag!!

Kryssning

Igår bjöd Tilda mig på kryssning! Hon hade fått ett presentkort som pris för sin medverkan i Schackfyran i Globen :) Vi hade en trevlig dag ute på Östersjön!


Fint från Ikea


Middag

Nu är vi hos Mats pappa och ska äta påskmiddag! Mums!

 


Pass

Igår fick jag ett samtal vid halv tio (arbetslöse jag vaknade då..) av älskling som sa att han skulle till Italien nästa vecka med jobbet och att jag kunde åka med! Yei! Det var nämligen redan aktuellt nån vecka sen men då blev det inget. Men nu så!

Så då gick jag upp, halvsegade lite. Letade efter passet. Hjälp! Var är passet? Hittar passet i min väldigt stökiga byrålåda med alla "viktiga" saker.. Passet har gått ut. Det är påsk. Inte en bra kombination! Så vid elva sprang jag till bilen med mitt gamla pass och körde till Mats jobb, plockade upp honom och sen gasen i botten till finska ambassaden ute på gärdet innan kl 12 då dom stänger denna skärtorsdag.. Men vi hann! Fick ta ett "snabbpass" som ska hinna innan nästa fredag. Annars skulle dom ringa och så ska jag ta ett "expresspass" som blir klart på en dag istället.

Men iallafall, italien, here we come!!

 


:)

Besiktningen gick bra! Nu skiner solen och jag ska nog gå ut :)

Frukost

Godmorgon!

Nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon och äter frukost. Pauluns supermusli. Med äpple och kanel. Konstigt tycker jag, men vi hade ingen annan frukost hemma så då får det gå!

Snart kommer en besiktningsmänniska från Telge Bostäder hit och ska besiktiga lägenheten. Hoppas Maya inte bajsar precis innan, hon har gått och fått diarré så det doftar inte sådär jätteljuvligt.....

Hej igen!

Usch vad länge sen det var jag bloggade! Men nu är jag tillbaka :)

Katterna har vuxit massor! Sigge, Mimi och Herbert ligger och gosar med mamma Maya

RSS 2.0