Välkomna!

Idag hände det! 
Undrade vart Maya tagit vägen, ropade, letade... Tittade i byrålådan som stod på glänt och fann detta :)

Välkomna små sötnosar!


Sjuk

Nu har jag varit halvförkyld i fyra dagar. Snuvig, näsan bränner, halsen gör ont, halsen kliar, huvudet dunkar.. Men ingen feber. Igår och idag skulle jag ha gått intro på nya jobbet.. Typiskt. Så idag fick jag nog av huvuddunket och åt alvedon. Hoppas det hjälper!


min kompis idag

Maya


Mayas gravid-mage :)

23!

Bilder från min födelsedag!


Var på tacobar med sötis


Mums och presenter!


Pappa överraskade med paket och mums!


Mys!

Tack för alla gratulationer som jag fått. Det värmer!
Snart är det nog dags att gå och lägga sig.

:)


Skorna

Såhär ser de ut. Ballerinorna jag blev kär i.
Men dom finns inte i 41 alls och 40orna klämde..
Söta, enkla, fina.. Perfekta!

Från H&M för 129:-

Min lediga dag

Idag har jag sovit alldeles för länge. Natten sov jag på soffan pga att jag inte kunde sova, så jag kollade på film istället. Sen hade sötis också svårt att somna så när filmen var slut låg jag kvar på soffan för att inte väcka honom genom att snubbla på ikea-kassen med ren tvätt som ligger på sovrumsgolvet och väntar på att bli sorterade och lagda i sina rätta lådor. Vaknade 5.50. Hann tänka "jag kan ligga kvar tills han vaknar" Vaknar när Mats gick upp, går till sovrummet och sätter väckning 9. Vaknar 9. Blinkar typ och nästa gång är klockan... Vågar jag ens säga? 14. Jag vaknade 14! Helt sjukt..

Nu har jag iaf segat lite till. Duschat. Ätit frukost. Druckit kaffe. Klätt på mig. Tanken är att jag ska gå till centrum och gå till H&M. Var där en snabbis igår och jag blev lite kär. Så idag tänkte jag gå dit och prova lite kläder. Fast jag borde inte.. Men jag blev så kär i ett par hängselbyxeshorts i jeans. Dom kommer nog sitta dåligt och så, men jag är rädd att jag måste ha dom ändå. Och en klänning/tunika/tröja med körsbär på. Söt. Och ett par svarta enkla ballerinor med en rosett på. Dom kommer ju vara SÅ användbara. Man kan ju ha dom till allt sen. När snön är borta.

RSS 2.0