Beställt


Alaska Long Parkas

Från Rutstore.se


Laddad!

Har varit hemma två dagar från jobbet, helt slut i kroppen - huvudet värker och halsen gör ont. Feber har jag nog bara haft om nätterna/kvällarna. Börjar bli bättre nu. Är så trött på att inte orka göra någonting! Polly är så söt, speciellt nu när jag i princip har legat på soffan hela dagarna, hon kommer och lägger sig och kurar ihop sig så nära som hon bara kan. Gärna mellan täckets veck så hon knappt syns. Trevligt med lite sällskap :)
 
Imorgon är jag ledig, på söndag har jag lovat jobba. Så jag hinner nog bli kry.


Nu har jag beställt Rosenrot och Blutsaft. Så nu är jag laddad för denna höst/vinter. Ska vara pigg och glad :)
 

Dagens fynd

Var på Ikea idag (åt köttbullar, mums!) och hittade kvadratiska små handukar. Såna som Tex Åhlens har för ca 99 kr för 5 st eller nåt. Men på Ikea, 10 för 29! Helt otroligt. Så det var jag tvungen att slå till på!
 

Dofter

Jag vet inte vad som hänt med mig men helt plötsligt är jag besatt av dofter! Doftljus, toalettdoftare, sköljmedel... Jag vill att allt ska dofta så gott som möjligt och jag njuuuter av dofterna! 
 
En arbetskamrat beställde dofter från Partylite och jag passade på att beställa av henne! Det fick bli teljus med doften Vitt te och Gran. Doftar verkligen fräscht och gott! Sen fick jag några av hennes dofter också. Bla Vita Snöbär och Jordgubb Rabarber. Säger bara mmmmm.... Man behöver inte ens ha dom tända länge för att de ska börja sprida sin doft, så de lär hålla länge!
 
Igår var jag och Mats på Mångfaldens hus och där upptäckte vi en annan sorts doftljus. Nämligen WoodWick. De doftar underbart och dessutom låter det som en öppen eld! Det sprakar när ljuset brinner!  Tyvärr är dom lite väl dyra men tror jag blir tvungen att köpa ett snart ändå..... 
 

Semester

Jag har fortfarande inte fått något slutgiltigt besked om min semester vecka 44. Det är tydligen ett pass det är extra svårt att hitta vikarie till.. För det är redan 2 stycken på min avdelning som har semester den veckan. Men jag ger inte upp än! Håller tummar och tår!

Hoppas verkligen vi kommer iväg.. Till kalla finland. Det är kallt här redan så jag antar att det är kallare där. Brr..


Finland i ett nötskal

Mysonsdag

Efter en jobbdag och ett schemamöte (jag fick bla bort några av mina många kvällspass!) kom jag hem helt slut och somnade. Satte timer på 40 minuter, vaknade två timmar senare. Utvilad iallafall :)
 
Nu är jag alldelles frusen och har dragit på mig kofta och morgonrock. Mats lagar chili con carne och jag ska se Greys Anatomy ikväll. Helt okej :)
 
Polly gillar också att mysa :)

:)

En fint inlägg passar bra denna fredag, men det är någon annan som står för det!

http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/

Bloggar jag följer...

 
 
 
 
 
 
 
 
Plus vänner och bekanta :)
 

RSS 2.0